Canada autoreizen

Beleef uw rondreis door de Canada per luxe huurauto !

Rondreizen door Canada, is reizen door een land met een onmetelijke veelzijdigheid, lange afstanden en vooral ruige natuur. Zee, bergen, meren, steden en parken aan de Atlantische en Stille oceaan. Met in het westen de nadruk op natuur en in het oosten op cultuur, vriendelijke mensen en zeer gevarieerd aanbod van activiteiten. U vindt hier alles wat u wenst in een vakantie bestemming.

Zo reist u bijvoorbeeld vanaf Calgary door de Rocky Mountains via Banff en Jasper naar Sint Rupert voor de Ferry naar Vancouver Island om daar walvissen en (grizzly)beren te bewonderen, waarna u in innoverend Vancouver uw comfortabele auto achterlaat en geniet van alles wat deze geweldige stad te bieden heeft.

GreatLakes-Travel werkt samen met gerenommeerde verhuurmaatschappijen zoals Hertz, Alamo en Avis. Bent u minimaal 21 jaar, in het bezit van een geldig rijbewijs en een creditcard dan heeft u een zeer uitgebreide keus op praktisch elke lokatie in het land. Samen met uw reisspecialist van GreatLakes-Travel kunt u de huurauto kiezen die aansluit die bij uw wensen, uw budget en uw reisgezelschap. Naast de kenmerken van de huurauto zelf ( bv. beschikbare baggageruimte! ), letten we er ook op dat u op de hoogte bent van de eventuele bijkomende kosten, die u bij het verhuurstation nog dient te gaan voldoen. Op deze manier komt u niet meer voor verrassingen te staan en zult u onbezorgd kunnen gaan genieten "on the road ".

Een autoreis door Canada is in de meeste gevallen een zeer ontspannen bezigheid, zeker wanneer u de grote steden achter u laat. De verkeersregels lijken in belangrijke mate op die in Nederland en België. Het uitgebreide wegennet is in goede staat zodat u comfortabel van elke highlight onderweg kunt gaan genieten. En niet te vergeten de relatief lage brandstofprijzen.

Kortom, allemaal factoren die er voor zorgen dat een Canada autorondreis, verzorgd door GreatLakes-Travel, een fantastische ervaring zal worden !

 

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Amerika-Canada, Jochum en Frouke

Canada, Amerika

Dag beste mensen,

Kortgeleden teruggekeerd van onze fantastische reis naar Amerika en Canada....

Het was de eerste keer dat wij deze bestemming kozen en wat voor één !! Wat een landen zeg, om in rond te reizen....bijzonder al die landschappen en dat met onderweg alleen maar hotspots eigenlijk. Daarbij nog persoonlijke doelen aan toegevoegd zoals b.v. excursie Boeing bij Seattle of b.v. de

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners