Met een camperreis West Canada kiest u voor een vakantie waarbij van alles te beleven is en waarin u uw eigen tempo bepaalt. U besluit zelf waar en wanneer u wilt stoppen en in welke plaats u overnacht. U kunt elke voorbeeld camper rondreis aan laten passen om zo uw ideale vakantie te beleven.

Belevenissen tijdens uw campervakantie in Canada

In dit deel van Canada wordt het landschap bepaald door reusachtige gletsjers, enorme bergen en schitterende fjorden. U zult ook al snel merken dat u in het land van de beren en andere wilde dieren bent. Tijdens wandelingen of excursies in de ruige Nationale Parken, zoals Kootenay en Yoho kunt u allerlei soorten tegen komen. Wanneer u meer wilt weten over de Indiaanse cultuur dan is dit uw kans! Overnacht in de Spirit Bear Lodge, de woonplaats van de unieke witte grizzly beer of bezoek Alert Bay, waar nog steeds oorspronkelijke indiaanse stammen wonen. West Canada is zo veelzijdig, dat u na uw vakantie waarschijnlijk helemaal nog niet naar huis wilt.

In het overzicht hieronder vindt u een voorbeeld van een aantal camperreizen West Canada die GreatLakes-Travel voor u verzorgt.

Er zijn verschillende campers waar u uit kunt kiezen. Meer specifieke informatie daarover vindt u hier.

U kunt ook ons uitgebreide aanbod van elke camperreis West Canada in de online brochure bekijken.

Camperreis West Canada

Reisarrangement GLT71: "Sublieme camperreis in het land van de beren, Calgary-Calgary in 20 dagen"
Route: Calgary naar Calgary
Duur: 20 dagen

Deze 20-daagse camperreis in West Canada is een echte aanrader. Deze route brengt u ondere andere langs de prachtige 'UNESCO World Heritage' natuurparken Banff National Park en Jasper National Park. Daarnaast ziet u de wereldstad Vancouver en het leuke Calgary.

Route Lees meer

Camperreis Canada

Reisarrangement GLT73: "Calgary-Vancouver, 21-daagse camperreis incl. Inside Passage en Knight Inlet Lodge"
Route: Calgary naar Vancouver
Duur: 21 dagen

Deze reis biedt u een enorm divers programma. U reist door verschillende Nationale Parken en prachtige natuurgebieden, gaat met een cruise door de Inside Passage, bezoekt een echte indiaanse stam bij Alert Bay en heeft gelegenheid tot vele avontuurlijke excursies, zoals het maken van een walvistocht en overnachten op een drijvende lodge in het gebied van grizzlyberen.

Route Lees meer

Campervakantie Canada

Hier vindt u de mooiste Canada excursies.

Lees meer

Camperrondreis Canada

Beren in Canada
Tijdens een camperreis door Canada zult u zeker beren tegen komen. De ontmoetingen met beren zijn erg spannend, kijk daarom hier in onze gedragsregels voor ontmoetingen met beren.

Meer weten over onze Canada reizen, Alaska reizen of andere Amerika reizen? Neem contact met ons op.

Lees meer

Waar is de Mol

Waar is de Mol

Canada

Waar is de Mol- Organisatie reis Canada voor de filmcrew van "Waar is de Mol" van Veronica

Canada, Wat een land! Voor de Tv-productie ˜Waar is de Mol™, zijn we in samenwerking met GreatLakes-Travel naar Vancouver en Vancouver Island afgereisd. Bij deze dank voor de het vele research werk en de organisatie. De verschillende locaties zijn allemaal weer verbazingwekkend mooi! Dus allemaal kijken

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners