USA-Autoreizen

Boek uw Amerika autoreis

Alle bijzondere hoogtepunten van Amerika zelf ervaren? Boek dan een geweldige Amerika autoreis bij GreatLakes Travel. GreatLakes-Travel is dé reisspecialist voor Amerika en Canada en verzorgt zowel individuele auto- als campervakanties. Het belangrijke voordeel voor autoreizen door Amerika is dat u er alle kanten mee op kunt, onze GreatLakes-Travel medewerkers kunnen écht alles voor u regelen.

Autoreis door Amerika: bijzondere ervaring

Hoe u uw autoreis door Amerika ook invult, u kunt er zeker van zijn dat het een hele bijzondere ervaring zal worden. Amerika is een land met veel tegenstellingen, een bijzondere geschiedenis en een indrukwekkende cultuur. GreatLakes-Travel biedt u alle mogelijkheden om hier zo optimaal mogelijk van te genieten. Onze Amerika rondreizen worden niet voor niets hoog gewaardeerd door onze reizigers!

Speciale wensen voor uw autorondreis door Amerika

Heeft u speciale wensen voor uw Amerika autoreis? Laat het dan zeker even weten. Wij kunnen namelijk ook een maatwerkreis voor u opzetten. Uiteraard kunt u ook altijd één van onze voorbeeld reizen van de website aanpassen naar uw wens. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. We hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen voor één van onze mooie autoreizen door Amerika!

Beleef uw rondreis door de USA per luxe huurauto !

Reizen door de Verenigde Staten van Amerika, is reizen door een land met onbegrensde mogelijkheden, lange afstanden en vooral veel variatie; zee, strand, bergen, meren, woestijnen, steden en parken verspreid over het hele land. Van Disney tot het Guggenheim museum, u vindt er alles wat u wenst in een vakantiebestemming. Zo reist u bijvoorbeeld comfortabel van een grote wereldstad als San Francisco via de Golden Gate Bridge naar de wijnstreek in Napa Valley en vervolgens door naar de betoverende natuur van Yosimite National Park.

De manier optimaal van dit prachtige land te genieten is een rondreis per luxe huurauto.

GreatLakes-Travel werkt samen met gerenommeerde verhuurmaatschappijen zoals Hertz, Alamo en Avis. Bent u minimaal 21 jaar, in het bezit van een geldig rijbewijs en een creditcard dan heeft u een zeer uitgebreide keus op praktisch elke lokatie in het land. Samen met uw reisspecialist van GreatLakes-Travel kunt u de huurauto kiezen die aansluit die bij uw wensen, uw budget en uw reisgezelschap. Naast de kenmerken van de huurauto zelf ( bv. beschikbare baggageruimte! ), letten we er ook op dat u op de hoogte bent van de eventuele bijkomende kosten, die u bij het verhuurstation nog dient te gaan voldoen. Op deze manier komt u niet meer voor verrassingen te staan en zult u onbezorgd kunnen gaan genieten "on the road ".

Een autoreis door Amerika is in de meeste gevallen een zeer ontspannen bezigheid, zeker wanneer u de grote steden achter u laat. De verkeersregels lijken in belangrijke mate op die in Nederland en België. Het uitgebreide wegennet is in goede staat zodat u comfortabel van elke highlight onderweg kunt gaan genieten. En niet te vergeten de relatief lage brandstofprijzen.

Kortom, allemaal factoren die er voor zorgen dat een USA autorondreis, verzorgd door GreatLakes-Travel, een fantastische ervaring zal worden !

West Canada, Stefan Roescher

West Canada, Stefan Roescher

Canada

Langs deze weg wil ik u en ook al uw collega’s ontzettend bedanken!

Via Great Lakes hebben we de reis van ons leven gehad. Ten eerste is/was de communicatie met Great Lakes meer dan uitstekend. Altijd zijn we vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb altijd het idee gehad dat ik als klant centraal sta, dat is lang geen vanzelfsprekendheid meer tegenwoordig. Ook hoe de reis naar onze wens

...

Lees meer

In de wolken met uw vakantie, vraag uw droomreis aan!

Wij zijn pas tevreden als u het fantastisch heeft gehad

Droomreis samenstellen
green_icon Wij staan voor u klaar
Bel ons 040 - 261 87 81
green_icon Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht
green_icon Maak kennis met
onze reisspecialisten
green_icon Bezoek onze
informatiedagen

GreatLakes-Travel is aangesloten bij:

partners partners partners
partners